Klockor replika, Rolex kopia, rolex kopior,

Ja, dessa typer av frågor:

Resultatet av en sådan quizzing ibland utlöste amerikanska militärpolisen (MP) för att överreagera. Den 21 december var det vanligt Bruce Clarke stoppas på väg ut St Vith. MP där sade att han hade blivit tillsagd att hålla utkik efter en tysk förklädd som en stjärna allmänhet. Clarke inte styrka sin identitet när han av misstag identifierade Chicago Cubs som en amerikansk League grupp. För 30 minuter, var den amerikanska grund hölls i bojor tills felen och missbedömningar har sorterats ut. Följande dag, Basic Bradley stoppades vid en vägspärr och ombedd att namnge huvudstad Illinois. När Bradley svarade korrekt Springfield, blev han kvar av en militär polis som trodde Chicago var delstatens huvudstad

Moral från historien. Inte spel lever under krigstid att vara medveten om vad som är i huvudsak bar frågesporter. Och tänk på.

falska klockor Rolex klockor replika

Jag har nyligen lärt sig att välkända fakta "specifikt dessa som skulle vara välkänt för amerikaner under Globe War II men inte tyskarna "användes som:

listan över förfrågningar var oändlig: Vem spelar center för Yankees? Vad en Texas League? Whos gift med skådespelerskan Betty Grable? Vad Musse Pigg flicknamn

Nu naturligtvis vad som anses vara välkänd för vissa är helt enkelt inte på det sättet för andra individer. Information doesnt diffundera på ett sätt som är lika vanligt som vi skulle vilja, med många män och kvinnor bevara ibland oförklarliga luckor i sitt kunnande. Alan Jacobs skrev om dessa, med hänvisning till dem som hål inuti.

Och även om du vet en sak om dessa bitar av kunskap, synd dessa människor som inte har hållit på deras, och har inaktuell information och fakta, speciellt i frågan om spelare på sportklubbar.